Dia Internacional contra la Violència i l'Assetjament a l'Escola


05 Nov, 2020

web--2-violÈncia-i-assetjament-correcte--002-

Dia Internacional contra la Violència i el Assetjament a l'Escola

En el Dia Internacional contra la Violència i el Assetjament a l'Escola, ANPE reitera el seu compromís amb la comunitat educativa per eradicar aquesta xacra de la nostra societat.

El passat desembre, els Estats membres de la UNESCO van decidir designar el primer dijous de novembre de cada any com a Dia Internacional contra la Violència i el Assetjament a l'Escola, inclòs el Ciberassetjament.

ANPE, durant tota la seva trajectòria sindical, ha procurat i vetllat per garantir el clima de treball en llibertat i seguretat per a tota la comunitat educativa, especialment aquest curs escolar on s'alternen modalitats presencials, semipresencials i a distància.

El nostre compromís no és només contra qualsevol tipus de violència i / o assetjament a les aules, sinó també contra el ciberassetjament, com a conseqüència de l'augment de les relacions a distància mitjançant l'ús de les noves tecnologies i xarxes socials.

Per aquest motiu, rellancem el decàleg del bon ús tant dels mòbil i de les xarxes socials, en benefici de tota la comunitat educativa, encaminat a fomentar el desenvolupament integral dels nostres alumnes en el respecte i bon ús de les noves tecnologies.

D'altra banda, emplacem a les nostres autoritats educatives, institucions i associacions, a seguir treballant i col·laborant amb els nostres centres educatius per eradicar qualsevol tipus de violència, assetjament i ciberassetjament a les nostres aules i fora d'elles.

Veure Decàleg