Nomenaments. Full de Serveis i Reclamació


19 Dic, 2022

Nomenaments Telemàtics

El Departament comunica que el dia 22 de desembre hi haurà nomenaments telemàtics, amb data d'incorporació 1 de gener de 2023. La franja horària de connexió serà de 12:00h a 13:00h.

 

Full de serveis

Demà passat acaba el termini per participar al concurs de mèrits a la majoria de les comunitats de l’Estat. Per presentar-se, un dels documents demanats és el full de serveis que només pot emetre l’Administració.

Fa uns dies, ja us vàrem informar del problema i de la solució que donaven els SSTT, que era enviar la sol·licitud al correu electrònic personaldocent.educacio@gencat.cat.

Dijous passat, vàrem assistir a la Junta de Personal del Baix i vàrem deixar palès la nostra indignació davant l’actuació de l’Administració que no està enviant la documentació (ni per correu, ni per enotum, ni per petició genèrica, ni per ATRI...).

A la mesa sectorial, el Departament admet que el certificat pot ser que no arribi a temps (21 de desembre) i afegeix que a la sol·licitud haureu d’adjuntar un document justificatiu, conforme s’ha demanat, i aportar el certificat quan surtin les resolucions provisionals.

No entenem el problema i, com all s. XXI, no es pot habilitar una pestanya a l’ATRI perquè qualsevol docent que hagi treballat a Catalunya es pogués baixar el certificat en qüestió. Sabien des de abans de l’estiu que hi hauria un allau de peticions i, com sempre, no han pres les mesures que tocaven.  

Ja hem fet arribar la nostra queixa a SSTT i l’enviarem al Departament. L’administració no pot menysprear així els seus treballadors/es. Si són incapaços de fer coses tan senzilles com aquestes, que pleguin. Quina gestió més ineficaç en general, i en especial, aquests últims dies: nomenaments, full de serveis. No donen una!

Mentre, totes les seves equivocacions o no entrega de documentació no fan més que angoixar un col·lectiu que s'està jugant molt; que aquest any està suportant de nou molts canvis i que, desprès de dos anys de pandèmia, no troba la manera de respirar, ni de treballar amb tranquil·litat.

ANPE ha enviat una evalisa al Sr. González Cambray, conseller d'Educació, i a la Sra. Dolors Collell, directora general de Professorat amb la reclamació/queixa sobre el no enviament a temps als docents, que ho havien sol.licitat, del full de serveis. També ho posarem en coneixement del Síndic de Greuges.

#anpeelvalordelaindependència #anpecatalunya #anpeambtu

reclamaciÓ-anpe-full-de-serveis