Curs 2020-21


02 Sep, 2020

bon-inici-de-curs

Comencem el curs escolar 2020-21, un curs que es presenta amb molta incertesa i força complicat, però que l’hem d’encarar amb el major optimisme possible.  Han passat molts mesos i tant l’alumnat com els docents necessitem retrobar-nos, d’això no hi ha cap dubte.

Com sempre, qui està fallant davant d’aquesta difícil situació està sent l’Administració, que no compleix el que no va parar de prometre durant el confinament (ràtios baixes, per garantir la distància de seguretat, i tants professors com fessin falta!). Doncs bé, ni una cosa ni l’altre, i a més a més, el professorat que es va declarar vulnerable enfront de la Covid-19 està rebent un escrit amb la valoració de les seccions de riscos laborals i, malgrat que els consideren especialment sensibles al SARS-CoV-2, els declaren aptes amb adaptacions (mascareta, mans i distància) i, per tant, s’han d’incorporar a la feina.

Hem manifestat per activa i passiva que només amb recursos es podria pal·liar aquesta situació, i continuem demanant menys ràtio i més professors per poder afrontar amb un mínim de garanties el curs que tot just ara comença, perquè és l’obligació i responsabilitat de l’Administració posar tots els mitjans que calguin per donar seguretat a tota la comunitat educativa.

Companys/companyes, som conscients que vivim moments complicats, però hem de mirar cap endavant, aplicar el sentit comú i cuidar-nos molt, perquè està clar que ningú més ho farà per nosaltres.

Nosaltres continuarem lluitant i reivindicant els nostres drets com a sindicat majoritari a tot l'estat.

Benvinguts/des!