Informació Departament sobre la incidència al Concurs de Trasllats


10 Mar, 2021

Portal de Centre

"S'ha detectat un problema informàtic a l’extracció de dades del fitxer que s’envia al Ministeri d'Educació i Ciència per a l'adjudicació de vacants. L'error està causat per una lectura incorrecta de la sol·licitud en un dels camps de l'apartat de petició de llocs de treball del País Valencià.

S'han realitzat les gestions corresponents amb el Ministeri, de manera que aquesta incidència es resolgui per a l'adjudicació definitiva. S’informarà a les persones afectades perquè, si ho creuen necessari, presentin la corresponent reclamació en el terminis establerts, és a dir, fins al 18 de març, inclòs.

El problema afecta a les persones que han sol·licitat llocs de treball al País Valencià i no han obtingut destinació.

Des d’ANPE denunciem la passivitat del Departament, publicant una nota sobre aquesta greu errada cinc dies desprès de conèixer la incidència, quan fa dies que el Subdirector General del Personal del Ministeri ja ens va informar que el Departament s’havia compromès a tenir-ho tot controlat i executar-lo en el procediment definitiu; que van cometre una errada informàtica i que no es va detectar en els cribratges fins al divendres, una vegada publicada ja la Resolució Provisional pel Ministeri".

Estem farts de la poca cura i la mala gestió que "els problemes informàtics" estan provocant en una gran part del professorat, com poden ser: les tutories sense pagar dels reforços COVID; l’errada de càlcul de l’experiència docent en alguns aspirants de les oposicions; la incidència al Concurs de Trasllats; les mateixes errades en el còmput final del barem del Concurs, després d’haver presentat les pertinents reclamacions a la puntuació provisional…

Per tot això, exigim que s’assumeixin responsabilitats, i s’actuï perquè això no torni a passar. JA N’HI HA PROU!