Feliç Sant Jordi!


23 Abr, 2021

sant-jordi

 

Avui 23 d'abril celebrem el Dia Internacional del Llibre tan important per a la nostra tasca docent com a principi, mitjà i fi propi. Com a fi, per assolir el ple desenvolupament personal de l'alumne i les seves capacitats; com a mitjà, per garantir l'educació inclusiva, l'equitat, la igualtat de gènere i la professional; i com a principi a l'ésser eina per millorar l'escriptura, el vocabulari i la gramàtica dels nostres alumnes, i la compressió de textos, així com la curiositat i el coneixement, estimulant el raonament i la capacitat memorística, facilitant la capacitat de pensament crític i l'autoestima.

Els llibres també són passatemps, evasió, emocions, companyia i imaginació. Aquest 23 d'abril cobra més rellevància, si cap, a l'haver estat durant el confinament la companyia que a molts els ha fet no sentir-se sols, possibilitant viatjar a qualsevol destinació.

Des d'ANPE, a més de realçar el valor de la lectura, destaquem la rellevància de la indústria editorial donant suport a la protecció de la propietat intel·lectual per mitjà del drets d'autor.