“Suma’t al nostre arbre”: Matricula els teus fills a l’ensenyament públic


24 Feb, 2022

captura-de-pantalla

Aquests dies s’estan convocant els procediments d’admissió d’alumnes per al curs 2022/23 en les diferents comunitats autònomes. Sota el lema: “Forma part del nostre arbre: matricula els teus fills a l’ensenyament públic”, ANPE anima les famílies que matriculin els seus fills i filles en els centres públics, perquè per a nosaltres l’Ensenyament Públic és l’únic que garanteix el dret a l’Educació i a la igualtat d’oportunitats.

“El bonsai no és només un arbre petit, com moltes persones creuen, és un art, és l'art de concentrar tota la bellesa i vigor d'un gran arbre a una escala diferent, equilibrant tota la seva energia a una mida reduïda que, amb cura diaris, dedicació i vocació, l'artista va donant forma fins a aconseguir que aconsegueixi la màxima bellesa, el màxim potencial.

L'Escola Pública és com un gran arbre, on cada branca amb nom propi significa un valor, un ensenyament, una ocasió, que es nodreix d'unes fortes arrels entre d'altres, la professionalitat, la qualitat, el coneixement, la formació, la igualtat de oportunitats, la cohesió social o l’atenció a la diversitat; prolongacions d'un sòlid tronc, els nostres centres educatius i els nostres docents, els més qualificats professionals i els millors artistes, com amb el bonsai, aconsegueixen traslladar a escala tot aquest immens valor de l'Ensenyament Públic al nostre alumnat.

És aquest el nostre arbre en què cada dia seguim sumant més branques, del que surten els millors fruits, i que sota la seva enorme ombra aixopluga tots per igual sense cap distinció.”

Suma't al nostre arbre, Matricula els teus fills a l'Ensenyament Públic

 

RESOLUCIÓ EDU/427/2022, d'11 de febrer, per la qual es fan públics l'establiment de les zones educatives i l'adscripció de centres educatius, sostinguts amb fons públics, dels Serveis Territorials del Departament d'Educació a la Catalunya Central als efectes del procediment d'admissió d'alumnes.

DECRET 11/2021, de 16 de febrer, de la programació de l'oferta educativa i del procediment d'admissió en els centres del Servei d'Educació de Catalunya.

Orientacions per al desplegament del Decret 11/2021 sobre la programació de l'oferta i l'admissió

 

anpe_cartel-escuela-publica-cartel-a3-01