Convocatòria Concurs Trasllats 22-23


14 Oct, 2022

concurs-de-trasllats

 

RESOLUCIÓ EDU/3085/2022, d'11 d'octubre, de convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari de carrera i en pràctiques per proveir llocs de treball vacants en la Inspecció d'Educació i llocs de treball vacants, corresponents als cossos docents d'ensenyaments secundaris i de règim especial, als instituts, instituts escola, a les escoles oficials d'idiomes i a les escoles d'art i superiors de disseny.

RESOLUCIÓ EDU/3086/2022, d'11 d'octubre, de convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari de carrera i en pràctiques del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en escoles i instituts escola i als dos primers cursos de l'ESO en instituts i instituts escola.

  • Participació obligatòria: els funcionaris i les funcionàries docents, de carrera o en pràctiques, que no tenen destinació definitiva.
  • Termini de presentació de sol·licituds: del 17 d'octubre al 7 de novembre de 2022, ambdós inclosos.
  • Reclamacions a la llista provisional:  10 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de la Resolució Provisional (Previsió Febrer 2023).

Accés a la sol·licitud

ANPE Catalunya programarà una xerrada informativa sobre el concurs de trasllats per als seus afiliats/des.

#anpeelvalordelaindependència #anpecatalunya #anpeambtu

concurs-de-trasllats-2022.-resum-convocatòria