Concurs de Mèrits: Possibilitat de modificar la reclamació ja enviada


02 Mar, 2023

 

El Departament rectifica i els aspirants que vulguin podran modificar o repetir les al·legacions a la puntuació del Concurs de Mèrits.

“D’acord amb la reunió informativa celebrada ahir dia 1 de març amb el Servei de Selecció i Avaluació de Personal Docent, i atès que s’han introduït millores en el formulari de presentació de reclamacions a la puntuació provisional de mèrits, us comuniquem que, seguint les indicacions de la Directora General i d’acord amb les reunions i el que ens ha estat informat des de l’Àrea TIC, s’ha acordat donar la possibilitat als aspirants que a data de 28 de febrer inclòs ja havien enviat la seva reclamació, que puguin tornar a entrar-hi per ampliar-la o esmenar-la.

D’acord amb això, se’ls hi enviarà un formulari perquè expressin el seu desig de fer-ho i si és afirmatiu podran, els dies 6 i 7 de març, tornar a entrar al seu Espai personal, esmenar-la i tornar a enviar-la.

Si ens han donat el seu consentiment i no fan l’enviament definitiu un cop se’ls obri l’aplicació, es considerarà que no l’han tramitat i no es podrà recuperar la informació que hagin introduït abans”.

#votaAnpe #14demarç #anpeelvalordelaindependencia #anpecatalunya #anpeambtu