Oposicions: Nou ajornament Segona Prova


20 Oct, 2020

importante

El Departament confirma que no es realitzarà la segona prova de les oposicions durant el mes d'octubre i que s’avisarà de la nova data amb una antelació mínima d'una setmana. El Departament establirà aquesta data en funció de la situació sanitària i de la validació d’un protocol de prevenció de riscos, protocol que encara està en procés.

Des d'ANPE considerem que el Departament torna a arribar tard; que aquest protocol ja hauria d’haver estat posat en marxa des del principi i haver estat preparat per a qualsevol canvi de contingència i no deixar als i les aspirants/es en aquesta situació de constant incertesa i neguit i demanem que se’ls avisi amb el temps suficient al tauler de l’aspirant.

D'altra banda, i tenint en compte la situació que estem vivint, no entenem com  fins al moment encara no hi ha un protocol clar per a les persones que pateixen símptomes de Covid, per a les que estan pendents de resultats de PCR, les que estan en quarantena o tenen persones a càrrec en quarantena, les que són especialment sensibles i no se’ls hi concedeix la baixa...

Seguim en un escenari caòtic on la incertesa continua sent la protagonista!!!!  

Instem al Departament a agafar les regnes d’una vegada i a tractar els seus treballadors/es com es mereixen!