INICI CAMPANYA ELECTORAL ELECCIONS SINDICALS 2023


17 Feb, 2023

Des del 17 de febrer i fins al 12 de març comença la campanya electoral per a les eleccions sindicals del 2023, que tindran lloc el 14 de març i on els docents de tota Catalunya escolliran els seus representants davant de l’administració.

A Barcelona hem presentat candidatura al Baix Llobregat, al Consorci i al Vallès Occidental. També a Lleida, a Tarragona i a Terres de l'Ebre.

Creiem que ha arribat l’hora de l’ensenyament públic i del seu professorat, l’hora de tornar a recuperar el prestigi de l’ensenyament públic i de la professió docent; l’hora de capgirar l’educació, dedicant-nos al que millor sabem fer, que és ensenyar, i no a una burocràcia que ens consumeix, ens desgasta i ens esgota. Per això i moltes més propostes, us demanem que, si treballeu en aquestes demarcacions territorials,  el vostre vot sigui per a ANPE.

***Us adjuntem el nostre díptic, amb les propostes que volem aconseguir, i el nostre cartell, per  a la seva difusió.  

Eleccions sindicals del personal docent no universitari

Inici del procés electoral

En iniciar-se el procés electoral per escollir els representants sindicals del personal docent no universitari i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, les organitzacions sindicals promotores, han presentat una comunicació de promoció d'eleccions sindicals a les juntes de personal docent no universitari en els àmbits territorials corresponents als serveis territorials del Departament d'Educació  i al Consorci d'Educació de Barcelona.

Destinataris: ​El personal docent funcionari i interí/ substitut.

Jornada de votació: 14 de març de 2023 de 10:30h a 18:30h

Consulta ​la mesa de votació​

Resolució EDU/3952/2022,de 16 de desembre, sobre mesures per a les eleccions de membres de Junta de Personal docent no universitari en l'Administració​ de la Generalitat de Catalunya.

#votaanpe #anpeelvalordelaindependencia #anpecatalunya #anpeambtu

díptic-eleccions-anpe-catalunya
cartell-eleccions-anpe-catalunya
per-què-votar-anpe